ΕΥ Club PowerpharmacyΕΥ Club Powerpharmacy

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν

Lanes Vitamin D 2200iu 90caps

SKU:
5201314160991
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ειδική Τιμή 7,93 €
Περιγραφή

Lanes Vitamin D 2200iu 90caps

H Βιταμίνη D3 συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση & χρησιμοποίηση του ασβεστίου και φωσφόρου, στη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και της φυσιολογικής κατάσταση των οστών και των δοντιών. Παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ιδιότητες

Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση/χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου. Ακόμη, συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα,  στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών & των δοντιών και της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών. Επιπρόσθετα, η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος & στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Συνιστάται σε

Ηλικιωμένους και παιδιά άνω των 11 ετών, στην ανάπτυξη όταν απαιτείται να λαμβάνουν βιταμίνη D εξωγενώς για τη συμπλήρωση της συνήθους δίαιτας.

Αθλητές: Καθώς η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική κατάσταση των οστών & στη λειτουργία των μυών, μπορεί να έχει θετική επίδραση στην υποστήριξη των αναγκών των αθλητών.

Συστατικά
Βιταμίνη D3 2200 IU, 55μg 1100 Ηλιέλαιο, χοληκαλσιφερόλη, σύνθεση κάψουλας: ζελατίνη, νερό, γλυκερίνη, ερυθρό οξείδιο του σιδήρου Δεν περιέχει: Ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη. Έγκυες/Θηλάζουσες: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Παιδιά: Να μην λαμβάνεται από παιδιά κάτω των 11 ετών. Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη.
Οδηγίες Χρήσης
Ενήλικες και παιδία άνω των 11 ετών: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα.
Περισσότερα από Lanes
Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!