Now Foods Cranberry Mannose & Pobiotics 24 packs per Box 6gr
Το Cranberry αποτελεί μία γνωστή πηγή άφθονων φλαβονοειδών και άλλων βιοενεργών συστατικών. Το Cranberry ανήκει σε μία κατηγορία θάμνων της οικογένειας Ericaceae. Στο είδος αυτό υπάρχουν πάρα πολλά είδη - περίπου 200 - οι καρποί των οποίων είναι βρώσιμοι. Τα τμήματα του φυτού που χρησιμοποιούνται είναι οι καρποί και τα φύλλα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προανθοκυανιδίνες του καρπού, οι οποίες εμφανίζουν μία ιδιότητα «αντιπρόσφυσης». Αυτή η ιδιότητα αποτελεί το μηχανισμό που συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας της ουροφόρου οδού. Οι προανθοκυανιδίνες απορροφούνται εύκολα από το πεπτικό σύστημα και μεταβολίζονται με τα ούρα. Η παρουσία αυτών των ενώσεων βοηθά να καθαριστεί η ουροφόρος οδός.
Η D-Mannose είναι ένα απλό (six-carbon) σάκχαρο που παράγεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και βρίσκεται σε ορισμένα φυτά. Το σάκχαρο αυτό δημιουργεί μία μεμβράνη στο εσωτερικό της oυροδόχου κύστης και των νεφρών. Τα επιβλαβή βακτήρια E-Coli προσκολλούνται στη μεμβράνη και έτσι μεταβολίζονται από τον οργανισμό κατά την έκκριση των ούρων. Τα ποσοστά της D-Mannose που μεταβολίζονται από τον οργανισμό είναι μηδαμινά και δεν παρεμβαίνουν στη ρύθμιση του σακχάρου του αίματος.
Τα Probiotics (καλά βακτήρια) είναι ιδιαιτέρως ωφέλιμα για τον οργανισμό καθώς βοηθούν στην εκτόπιση των παθογόνων βακτηρίων και στην αποκατάσταση και τη διατήρηση της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας της γαστρεντερικής οδού.
Serving Size: | 1 Packet (6 g) | |
---|---|---|
Servings Per Container: | 24 | |
Amount per Serving | % Daily Value | |
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. † Daily Value not established. |
||
Calories | 15 | |
Total Carbohydrate | 4.5 g | 2%** |
Total Sugars | 2 g | † |
Xylitol | 2.5 g | † |
D-Mannose | 2 g (2,000 mg) | † |
Cranberry Juice Powder (Fruit) | 500 mg | † |
Uva Ursi Extract (Leaf) | 5 mg | † |
Blend of 10 Strains of Probiotic Bacteria (2 Billion CFU***): Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Bifidobacterium longum (Bl-05) |
16 mg | † |