Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 16:00 συνήθως εκτελούνται και αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη ημέρα και παραδίδονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (Courier) μέσα σε 24 ώρες (με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα). Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 5 ημέρες ερχόμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας.

Παραλαβή από το Φαρμακείο

Σε κάθε περίπτωση αν εσείς ο επιθυμείτε μπορείτε να παραλαμβάνεται τις παραγγελίες σας από το φαρμακείο μας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο Φαρμακείο.

Έξοδα Αποστολής

Για αποστολές στην Ελλάδα

Για παραγγελίες από 39€ και άνω η αποστολή θα πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ με Courrier κατευθείαν στην πόρτα σας.
Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 39 € υπάρχει χρέωση μεταφορκών 5€ για προϊόντα βάρους έως 2 κιλά. (Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1€).

Τα έξοδα αντικαταβολής (σε περίπτωση που επιλέξετε το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής είναι δωρεάν.

Επιπλέον Πληροφορίες

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται ειδική συνεννόηση και υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθούν τα έξοδα αποστολής.
Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Για αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες με courier και το κόστος αποστολής είναι 22€ για παραγγελίες έως 2kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg υπάρχει επιβάρυνση (1€ ανά κιλό) και ενημερώστε για το
τελικό ποσό της παραγγελίας.

Για αποστολές στο εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο. Το κόστος αποστολής είναι 25€ για παραγγελίες έως 2kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg το τελικό ποσό της παραγελίας μεταβάλλεται με βάση το
βάρος. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχουν εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία και τα προϊόντα της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!