Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 16:00 συνήθως εκτελούνται και αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη ημέρα και παραδίδονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (Courier) μέσα σε 24 ώρες (με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα). Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 5 ημέρες ερχόμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας.

 

Παραλαβή από το Φαρμακείο

Σε κάθε περίπτωση εάν επιθυμείτε μπορείτε να παραλαμβάνεται τις παραγγελίες σας από το φαρμακείο μας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο Φαρμακείο.

Προσοχή: ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Powerpharmacy.gr ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ στο Powerpharmacy.gr είτε μέσα από την σελίδα μας είτε τηλεφωνικά.

Ωράριο παραλαβής παραγγελιών από το φαρμακείο: Καθημερινά 08:00-21:00 και Σάββατο 08:00-14:30.

Οι παραγγελίες με παραλαβή από το φαρμακείο δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 5 ημέρες, αποδεσμεύονται αυτόματα.

Ογκώδεις παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 3 ημέρες, αποδεσμεύονται αυτόματα.

 

Για αποστολές εντός Ελλάδας

Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:  

Για παραγγελίες κάτω των 39€ έως 2kg είναι 2.50€.

Για παραγγελίες άνω των 39€ έως 2kg είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για αποστολές άνω των 2kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,90€ ανά κιλό, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 3kg η επιβάρυνση είναι 0,90€.

Η πληρωμή με Κάρτα ή Κατάθεση δεν έχει καμία επιβάρυνση.

 

Για αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες με courier και το κόστος αποστολής είναι 15€ για παραγγελίες έως 2kg ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Ή ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg υπάρχει επιβάρυνση (4€ ανά κιλό) και ενημερώνεστε για το τελικό ποσό της παραγγελίας.

 

Για αποστολές στο εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο. Το κόστος αποστολής είναι 25€ για παραγγελίες έως 2kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg το τελικό ποσό της παραγγελίας μεταβάλλεται με βάση το βάρος. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχουν εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία και τα προϊόντα της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!