Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, στο Powerpharmacy.gr σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την παραγγελίας σας:

Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 1,50 €).Τα προϊόντα αποστέλλονται με Courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας κατά την παραλαβή στον υπάλληλο της ταχυμεταφοράς.

Για παραγγελίες άνω των 90€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα όταν επιλεχθεί ως τρόπος αποστολής η Αντικαταβολή. Η αντικαταβολή μπορεί να επιλεχθεί μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδος.

 

Πιστωτική Κάρτα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Επίσης δίνεται η δυνατότητα πληρωμής, μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, AmericanExpress, Diners καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Κανένας αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στον server του powerpharmacy.gr διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη ασφάλειά σας.

 

Κατάθεση σε Τράπεζα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail sales@powerpharmacy.gr

ALPHABANK

ΙΒΑΝ: GR4101402550255002002015869

Δικαιούχος: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Θ.ΜΑΡΤΙΚΑ-Δ.ΜΑΛΙΝΑΚΗ & ΣΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ

ΙΒΑΝ: GR0901101940000019400226833

Δικαιούχος: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Θ.ΜΑΡΤΙΚΑ-Δ.ΜΑΛΙΝΑΚΗ & ΣΙΑ

ATTIKA

ΙΒΑΝ: GR6301601620000000085017314

Δικαιούχος: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Θ.ΜΑΡΤΙΚΑ-Δ.ΜΑΛΙΝΑΚΗ & ΣΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR9101720340005034083156856

Δικαιούχος: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Θ.ΜΑΡΤΙΚΑ-Δ.ΜΑΛΙΝΑΚΗ & ΣΙΑ

Εφόσον επιλεχθεί η Κατάθεση σε Τράπεζα ως τρόπος πληρωμής, η παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσής της. Αυτό μπορεί να είναι από 1 έως και 5 μέρες ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων των δύο τραπεζών (outgoing και incoming). 

Τα έξοδα για διατραπεζικές συναλλαγές βαρύνουν τον πελάτη.

Η παραγγελία ακυρώνεται μετά από 5 ημέρες αν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

 

Πληρωμή στο φαρμακείο

Κατά την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο του φαρμακείου μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, κάρτα χρεωστική ή πιστωτική. Το powerpharmacy.gr έχει συνάψει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς στην Ελλάδα για τη χρήση των συστημάτων τους, διατηρώντας έτσι το ύψιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

 

Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ.

Το powerpharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.

 

Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!